Soal Jawab Sensa & Ayuzip

 

 

Apakah fungsi Sensaoil?

Sensaoil berfungsi untuk membesar dan memanjangkan saiz zakar, melambatkan ejakulasi agar tahan lebih lama, memaksimumkan ereksi agar lebih tegang dan keras serta boleh merawat lemah tenaga batin dan mati pucuk.

 

 

Apakah kebaikan/khasiat Sensaoil?

 

Kebaikan dan khasiat yang terkandung dalam Sensaoil ialah hirudin di mana ia mampu melancarkan darah. Selain itu ia mengandungi bahan aktif histamin yang dapat mempercepatkan pengaliran darah dan berkesan untuk membesarkan saluran darah.

 

 

Di manakah Sensaoil boleh didapati?

 

Untuk mendapatkannya sangatlah mudah. Anda boleh membeli dengan secara terus melalui kami iaitu melalui laman web ini iaitu sensaoil.net Untuk terus membeli daripada laman web ini, anda hanya perlu membuat bayaran ke dalam akaun yang dinyatakan atau mengikut kaedah bayaran yang dinyatakan pada ruangan bayaran. Bayaran boleh dilakukan secara bank-in ke Maybank, kad kredit, cek, wang pos atau money order.

 

 

Berapa lamakah kesan yang akan diperolehi setelah menggunakan Sensaoil?

 

Kesan yang diperolehi setelah menggunakan Sensaoil paling cepat adalah selama seminggu. Berapakah kandungan sebotol Sensaoil? 25ml

 

 

Bagaimanakah penggunaan Sensaoil?

 

Tuangkan 2,3 titik minyak Sensaoil ke tapak tangan kemudian sapu dari pangkal zakar hingga ke kepala zakar. Sila rujuk cara urutan yang betul yang disertakan di dalam kotak Sensaoil.

 

 

Apakah fungsi Ayuzip V-Gin Lotion?

 

Sebagai perapat, dapat menghilangkan keputihan, memudarkan kesan gelap pada kulit dan menghilangkan kedutan.

 

 

Adakah produk-produk Sensa dan Ayuzip Series ada kesan sampingan setelah menggunakannya?

 

Tidak. Rangkaian produk Lovelorn Lure Industry Sdn. Bhd dibuat daripada herba-herba terpilih. Ia tiada campuran bahan kimia.

 

 

Bagaimanakah cara penggunaan Sensa Ring Vibrator?

Cara-cara Penggunaan:

  1. Keluarkan Sensa Ring Vibrator dari bungkusan dengan perlahan agar tidak merosakkan Sensa Ring Vibrator. 
  2. Sarungkan Sensa Ring Vibrator ke zakar yang sedang menegang sehingga ke pangkal zakar dan pastikan permukaan yang tidak rata ditempatkan di bahagian atas. 
  3. ‘On’ Sensa Ring Vibrator untuk menggerakkan getaran.
  4. Untuk memastikan kebersihan dan keselamatan, adalah dinasihatkan Sensa Ring Vibrator dipakai untuk tempoh tidak lebih dari 2 minggu dari tarikh bungkusan dibuka.

     

Saya mempunyai zakar lebih kurang 5-6 inci dan agak bengkok sedikit ke arah kiri, saya juga mengalami masalah tak tahan lama bila bersama isteri, 5-6 kali dayung sudah kalah. Saya juga punya masalah, walaupun kemutan dah dibuat tapi tetap klimaks awal.

 

Berdasarkan masalah yang diutarakan, ianya berkemungkinan disebabkan saluran darah dan oksigen di dalam urat saraf tidak berjalan dengan lancar. Banyak faktor yang menyebabkan zakar bengkok sebelah dan masalah kurang tahan lama. Di sini, kami mengesyorkan tuan mencuba Sensaoil beserta Sensacream untuk masalah yang diutarakan. Amalkan Sensacream di awal pagi dan Sensaoil di waktu malam. Setiap kali selepas sapuan, urutkan zakar ke arah kiri dan ke hadapan. Perubahan akan mengambil sedikit masa bergantung kepada tahap kesihatan individu dan kesihatan alat sulit. Daya tahan tuan boleh bertambah dengan pengamalan Sensaoil dan Sensacream. Insya-Allah akan lihat hasil yang memuaskan.

 

 

Penggunaan Ayuzip V-Gin Lotion perlu setiap hari atau ketika waktu bersama sahaja?

 

Penggunaan V-Gin Lotion perlu diamalkan setiap hari, 3x sehari terutamanya selepas mandi atau buang air untuk lihat kesan dan hasil yang memuaskan.

 

 

Adakah Sensaoil digunakan untuk orang yang mati pucuk sahaja? Adakah Sensaoil sesuai digunakan oleh orang yang normal?

 

Antara khasiat Sensaoil adalah untuk melancarkan perjalanan darah, mengelakkan mati pucuk, sebagai daya tahan lelaki dan saiz. Orang yang normal menggunakan Sensaoil sebagai penjagaan kesihatan dan ianya digalakkan.

 

 

Saya ingin tahu tentang kebaikan produk Sensa Vacuum Pump dan juga Sensacream untuk tahan lama. Untuk Sensa Vacuum Pump berapa lama masa yang diambil untuk menambah saiz zakar?

 

Sensa Vacuum Pump membantu proses pemanjangan & pembesaran dengan cepat. Anda akan dapat merasai perubahan yang berlaku dalam masa 1 bulan ke atas bergantung kepada tahap kesihatan individu. Sensacream pula membantu pembesaran & pemanjangan melalui sapuan. Ia sesuai digunakan pada bila-bila masa. Ia juga tidak melekit apabila disapu pada waktu pagi. Tempoh untuk sapuan adalah 3-5 minit. Penggunaan Sensa Vacuum Pump disyorkan tidak melebihi 30 minit.

 

 

Apakah perbezaan di antara Sensaoil dan Sensacream.

 

Sensaoil dan Sensacream mempunyai fungsi yang sama namun begitu terdapat sedikit perbezaan seperti Sensaoil berbentuk minyak manakala Sensacream berbentuk krim. Selain itu, Sensacream mempunyai ekstrak herba Butea Superba yang berfungsi khusus untuk mengelakkan masalah dalaman lelaki yang tidak terdapat di dalam Sensaoil. Lelaki yang mempunyai masalah mati pucuk, kencing manis dan sakit jantung yang kronik tidak digalakkan mengurut dan mereka digalakkan menggunakan Sensacream sahaja. Sensaoil digalakkan kepada lelaki yang boleh mengurut. Untuk kesan yang lebih baik, Sensacream disapu di waktu pagi manakala Sensaoil disapu dan digunakan untuk mengurut di waktu malam. Produk ini boleh digunakan hatta kepada yang belum berumahtangga sebagai persediaan sebelum berumahtangga selain daripada menjaga kesihatan dalaman lelaki itu sendiri.

 

 

Saya ingin mengetahui, sekiranya setelah menggunakan Ayuzip Curvylicious dan telah mendapat saiz yang dikehendaki, adakah harus berhenti @ meneruskannya. Sekiranya telah berhenti menggunakannya ada apa-apa kesan negatif @ tidak terhadap pengguna? Dan apakah saranan pihak tuan dlm penggunaan Ayuzip Curvylicious ini. 

 

Amalkan penggunaan sekurang-kurangnya 2 bulan agar tisu-tisu di dalam badan akan matang. Lakukan urutan 2X sehari. Urutan dilakukan secara berputar. Jika berhenti tiada apa2 kesan sampingan. 

 

 

Saya nak tahu, ada tak produk yang sesuai untuk saya mengalami masalah cepat pancut. 

 

Amalkan Sensaoil dan Sensacream 2X sehari selama 40 hari. Akan dapat membantu melambatkan dan mengelakkan masalah ejakulasi awal dan mati pucuk. 

 

 

Adakah produk sensa & ayuzip ini mempunyai kelulusan daripada kerajaan Malaysia?

 

Produk Sensa & Ayuzip ini telah di uji di makmal dan testimoni yang menunjukkan kesan positif yang membanggakan. Ianya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan setiap produk mempunyai nombor pendaftarannya.