Cara-Cara Penggunaan Sensaoil / Sensacream

 

Titiskan 7 titis Sensaoil pada telapak tangan dan urutkan pada keseluruhan zakar. Adalah digalakkan untuk menyapu Sensaoil 2 kali sehari iaitu pada waktu petang dan malam. Ini akan mendatangkan kesan yang lebih baik.

 

 

 

Teknik Urutan Sensaoil / Sensacream

 

 

 

Sebaliknya duduk diatas lantai dengan kaki berlunjur. Genggam zakar dengan tangan kanan. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar secara sehala. Gunakan tangan kiri untuk tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit anda berkedut atau kendur. Urutan ulang 5 kali.

 

 

 

Gunakan jari tengah urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

 

 

 

 

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali. Lubang cincin terletak di antara buah zakar, di sisi kiri dan kanan tundun.

 

 

 

 

Gunakan ibu jari kanan dan kiri untuk urut dari celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut. Ulang 21 kali.

 

 

 

 

Kaedah ini umpama mengulangi langkah pertama. Gunakan tangan kanan, genggam keseluruhan zakar agar dapat memberi cengkaman pada bahagian sisi kiri, kanan atas  dan bawah zakar. Urut secara sehala, dari pangkal zakar ke kepala zakar. Ulang 7 kali.

 

 

 

 

 

Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali. Ulangi untuk kaki sebelah kiri. Ini akan memberi tekanan agar zakar dapat ditarik dengan lebih tenaga.

 

 

 

 

 

BAHAN AKTIF UTAMA

Bahan aktif utama di dalam Sensaoil™ adalah Lintah (Hirudo Medicinalis) daripada spesis yang terdapat di Amazon, negara Eropah dan Asia. Lintah spesis ini mengandungi komponen kimia Hirudin yang tinggi, berfungsi untuk mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan pengaliran darah. Ia juga mengandungi Pheromone, iaitu suatu hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian seksual pasangan anda. Selain itu, lintah mempunyai Histamin yang berfungsi untuk membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan pengaliran darah. Ini akan dapat membantu untuk membesarkan saiz zakar. Hirudin, Histamin dan Hyaluronidase yang terkandung dalam lintah mampu meresap ke dalam zakar untuk memperbetulkan salur darah yang tersumbat dengan bekuan darah.

SMS: +6016-2228246

E-Mel: admin@sensaoil.net